Home » Over ons » Toernooireglement

Toernooireglement

Delta Cup U16 Toernooireglement

 1. Het toernooi wordt gespeeld onder verantwoording van het bestuur van FC Delta Sports ’95 en de toernooicommissie en vindt plaats op het Sportpark “De Kruisboog” in Houten.
 2. Spelers die mogen deelnemen zijn geboren op of na 1-1-2018.
 3. Per wedstrijd mogen vijf spelers gewisseld worden. Een speler die in een wedstrijd is vervangen, mag diezelfde wedstrijd niet nog een keer worden ingezet.
 4. De wedstrijden worden geleid door KNVB / Betaald voetbal scheidsrechters en assistent scheidsrechters, volgens het officiële KNVB reglement.
 5. Beslissingen van de scheidsrechter zijn bindend. Protesten worden niet in behandeling genomen.
 6. Clubs die als uitteam in het wedstrijdprogramma vermeldt staan, dienen – indien nodig – in door zelf meegenomen reserveshirts te spelen.
 7. FC Delta Sports ‘95 kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermissingen of vernielingen van eigendommen van spelers en/of begeleiders.
 8. Schade aangebracht aan gebouwen, materialen en terreinen wordt verhaald op de club, die deze heeft veroorzaakt.
 9. De speelduur van de wedstrijden bedraagt tweemaal 15 minuten. De wedstrijden worden door het toernooisecretariaat centraal gestart, de scheidsrechter bepaalt rust -en eindsignaal.
 10. Een speler die na de 2e gele kaart uit het veld is gestuurd, zal de eerstvolgende wedstrijd zijn geschorst. Voor een speler die met een rode kaart uit het veld wordt gestuurd, zal de strafmaat worden bepaald door het secretariaat in overleg met het desbetreffende arbitrale trio. Bij een tweede gele kaart van dezelfde speler gedurende het hele toernooi, zal deze speler de eerstvolgende wedstrijd niet mogen spelen. Daarna geldt dit voor elke tweede gele kaart.
 11. Per team dient voor aanvang van het toernooi, zowel zaterdag als zondag, een spelerslijst ingeleverd te worden. Op de spelerslijst dient te worden vermeld: Voor –en achternaam, geboortedatum, registratienummer van de desbetreffende voetbalbond en rugnummers, de namen van de begeleiders met hun functie.
 12. Een gewonnen wedstrijd levert 3 punten op, een gelijkspel 1 en een verloren wedstrijd 0 punten. De eindrangschikking wordt bepaald door het behaalde aantal punten. Bij een gelijk aantal punten beslist:
   1. onderling resultaat.
   2. het doelsaldo.
   3. aantal gescoorde goals.

  Indien ook dan geen winnaar bekend is, zullen strafschoppen een beslissing brengen.

 1. Finale wedstrijden: Bij een gelijke stand na het verstrijken van de speeltijd brengen strafschoppen de beslissing. Er wordt geen verlenging gespeeld.
 2. In gevallen waarin het toernooireglement niet voorziet, beslist het toernooisecretariaat.

 

Quotes

“Ontzettend genoten! Ben beide dagen als toeschouwer aanwezig geweest en heb mooie wedstrijden gezien. Complimenten aan de organisatie en vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd om er een grandioos toernooi van te maken.”

— Hennie van der Sluijs, Bezoeker

Leuk ons op Facebook