+++ Geen Delta Cup toernooi in 2023 +++

Home » Over ons »

Delta Cup U16 Toernooireglement

Versie DC2019

 1. Het toernooi wordt gespeeld onder verantwoording van het bestuur van FC Delta Sports ’95 en de toernooicommissie en vindt plaats op het Sportpark “De Kruisboog” in Houten.
 2. Spelers die mogen deelnemen: geboren op of na 01-01-2003.
 3. Per wedstrijd mogen vijf spelers gewisseld worden. Een speler die in een wedstrijd is vervangen, mag diezelfde wedstrijd niet nog een keer worden ingezet.
 4. De wedstrijden worden geleid door KNVB-scheidsrechters en assistent-scheidsrechters, volgens het officiële KNVB reglement.
 5. Beslissingen van de scheidsrechter zijn bindend. Protesten worden niet in behandeling genomen.
 6. Clubs die als uitteam in het wedstrijd programma vermeld staan, dienen – indien nodig – in door zelf meegebrachte reserveshirts te spelen.
 7. De speelduur van de wedstrijden bedraagt tweemaal 15 minuten. De wedstrijden worden door het toernooisecretariaat centraal gestart, de scheidsrechter bepaald rust- en eindsignaal.
 8. Een speler die na de 2e gele kaart uit het veld is gestuurd, is de eerstvolgende wedstrijd geschorst. Bij een speler die met een rode kaart uit het veld wordt gestuurd, zal de strafmaat worden bepaald door het secretariaat in overleg met het desbetreffende arbitrale trio. Een speler die twee gele kaarten krijgt op één dag, is de eerstvolgende wedstrijd geschorst. Voor elke daaropvolgende gele kaart op dezelfde dag, volgt ook een schorsing. Na de eerste speeldag worden alle gele kaarten kwijtgescholden.
 9. Een gewonnen wedstrijd levert 3 punten op, een gelijkspel 1 en een verloren wedstrijd 0 punten. De eindrangschikking wordt bepaald door het behaalde aantal punten. Bij een gelijk aantal punten beslist:
  1. onderling resultaat.
  2. het doelsaldo.
  3. aantal gescoorde goals.
  Indien ook dan geen winnaar bekend is, zullen strafschoppen een beslissing brengen.
 10. Finale wedstrijden: Bij een gelijke stand na het verstrijken van de speeltijd brengen strafschoppen de beslissing. Er wordt geen verlenging gespeeld.
 11. FC Delta Sports ‘95 kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermissingen of vernielingen van eigendommen van spelers en/of begeleiders.
 12. Schade aangebracht aan gebouwen, materialen en terreinen wordt verhaald op de club, die deze heeft veroorzaakt.
 13. In gevallen waarin het toernooireglement niet voorziet, beslist het toernooisecretariaat.

 

Quotes

“Ontzettend genoten! Ben beide dagen als toeschouwer aanwezig geweest en heb mooie wedstrijden gezien. Complimenten aan de organisatie en vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd om er een grandioos toernooi van te maken.”

— Hennie van der Sluijs, Bezoeker

Leuk ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol日本語