+++ Geen Delta Cup toernooi in 2023 +++

Home » Sponsoring

Sponsoring

Wie bij de 4e editie van de Delta Cup aanwezig was zal beamen dat het een zeer succesvol internationaal toernooi was. Dit kregen wij als organisatie niet alleen terug van de toeschouwers, maar ook van de deelnemende teams, zoals Omiya Ardija (winnaar),  AZ Alkmaar, Malmö FF én natuurlijk onze jongens van de O17-selectie. Wat een fantastische ervaring was dit voor hen!

Delta Cup 2019
De verwachting is dat dit toernooi nog meer publiek zal trekken dan bij de vorige editie, vanwege het feit dat er naast hoogstaand voetbal wat gepresenteerd wordt, het ook veel meer gaat leven binnen de regio Utrecht. Kortom een toernooi dat een unieke ervaring is voor iedereen die erbij betrokken is en hier kunt u dus ook deel van uitmaken!

U kunt door het toernooi te steunen samen met ons meer naamsbekendheid krijgen, in zowel de regio als ver daar buiten. Dit gebeurt onder meer door promotie van uw naam wanneer u het toernooi steunt. Er zullen informatieboekjes en posters gedrukt worden waarop het voor u mogelijk is om in verschillende maten uw logo te presenteren. Deze zullen in de regio Houten gehangen worden, een bereik van tienduizenden mensen! De boekjes zullen op de toernooidagen zelf voor iedereen beschikbaar zijn. Maar ook publicaties op de informatieschermen in het clubgebouw, vermeldingen op onze goed bezochte website en de steeds groter wordende Facebookpagina zijn mogelijkheden waarop uw naam prominent naar voren kan komen. Tevens is het op toernooidagen zelf mogelijk te netwerken omdat verschillende sponsoren aanwezig zullen zijn. Alle sponsoren worden uitgenodigd. Voor hen zullen wij een aparte sponsorlounge inrichten waar zij onder het genot van een drankje kunnen genieten van de wedstrijden.

Zoals eerder gezegd, het toernooi kan alleen doorgaan wanneer er voldoende steun is. Wij zouden zeer verheugd zijn wanneer u besluit dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Bovenstaand zijn de informatieboekjes en de posters al als sponsormogelijkheden genoemd, maar er zijn veel meer mogelijkheden. In de bijlage vindt u de verschillende mogelijkheden, deze zijn ook in combinatie met elkaar mogelijk. Daarnaast hebben wij om u tegemoet te komen een brons-, zilver- en goud pakket samengesteld. Deze bevatten meerdere mogelijkheden waarbij u voordeliger uit bent dan wanneer u ze los zou sponsoren.

Tot slot staan wij natuurlijk altijd open voor ideeën, dus schroom niet ze te delen.

Bij verdere vragen kunt u contact opnemen met Aïsha Versteeg op sponsoring@deltacup.nl

Quotes

“Ontzettend genoten! Ben beide dagen als toeschouwer aanwezig geweest en heb mooie wedstrijden gezien. Complimenten aan de organisatie en vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd om er een grandioos toernooi van te maken.”

— Hennie van der Sluijs, Bezoeker

Leuk ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget