Home » Sponsoring

Sponsoring

Wie bij de 1e editie van de Delta Cup aanwezig was zal beamen dat er gesproken kan worden van een zeer succesvol internationaal toernooi. Dit kregen wij als organisatie niet alleen terug van de toeschouwers, maar ook van de deelnemende teams. De deelnemers waren: KRC Genk (winnaar), Anderlecht, Brøndby IF, PAOK Saloniki, Skonto Riga, Feyenoord, FC Groningen én natuurlijk onze jongens van de B-selectie. Wat een fantastische ervaring was dit voor hen!

Delta Cup 2016

Net als de eerste editie zullen er ook dit jaar vele Betaald Voetbal Organisaties uit binnen en buitenland meedoen aan ons toernooi. Wij zijn dit jaar weer bezig om een fantastisch deelnemersveld neer te zetten. Onder 16 teams als FC Utrecht, Brøndby IF (Denemarken), IFK Göteborg (Zweden), Slovan Bratislava (Slowakije), PSV Eindhoven, ADO Den Haag en natuurlijk FC Delta Sports ’95 O17, hebben al bevestigd en ook met Everton (Engeland) zijn we in verregaande gesprekken om deze toe te voegen aan ons deelnemersveld.

De verwachting is dat dit toernooi nog meer publiek zal trekken dan bij de vorige editie, vanwege het feit dat er naast hoogstaand voetbal wat gepresenteerd wordt, het ook veel meer gaat leven binnen de regio Utrecht. Kortom een toernooi dat een unieke ervaring is voor iedereen die erbij betrokken is en hier kunt u dus ook deel van uitmaken!

U kunt door het toernooi te steunen samen met ons meer naamsbekendheid krijgen, in zowel in de regio als ver daar buiten. Dit gebeurt onder meer door promotie van uw naam wanneer u het toernooi steunt. Er zullen informatieboekjes en posters gedrukt worden waarop het voor u mogelijk is om in verschillende maten uw logo te presenteren. Deze zullen in de regio Houten gehangen worden, een bereik van tienduizenden mensen! De boekjes zullen op de toernooidagen zelf voor iedereen beschikbaar zijn. Maar ook publicaties op de informatieschermen in het clubgebouw, vermeldingen op onze goed bezochte website en de steeds groter wordende Facebookpagina zijn mogelijkheden waarop uw naam prominent naar voren kan komen. Tevens is het op toernooidagen zelf mogelijk te netwerken omdat verschillende sponsoren aanwezig zullen zijn. Alle sponsoren worden uitgenodigd. Voor hen zullen wij een aparte sponsorlounge inrichten waar zij onder het genot van een drankje kunnen genieten van de wedstrijden.

Zoals eerder gezegd, het toernooi kan alleen doorgaan wanneer er voldoende steun is. Wij zouden zeer verheugd zijn wanneer u besluit dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Bovenstaand zijn de informatieboekjes en de posters al als sponsormogelijkheden genoemd, maar er zijn veel meer mogelijkheden. In de bijlage vindt u de verschillende mogelijkheden, deze zijn ook in combinatie met elkaar mogelijk. Daarnaast hebben wij om u tegemoet te komen een brons-, zilver- en goud pakket samengesteld. Deze bevatten meerdere mogelijkheden waarbij u voordeliger uit bent dan wanneer u ze los zou sponsoren.

Tot slot staan wij natuurlijk altijd open voor ideeën, dus schroom niet ze te delen.

Bij verdere vragen kunt u contact opnemen met Aïsha Versteeg op sponsoring@deltasports.nl

Leuk ons op Facebook